Livrare + Retur

Livrare:

 

Artizanro oferă livrare gratuită pentru toate comenzile. După plasarea comenzii veți primi un e-mail de confirmare. Pregătirea pachetului pentru livrare durează intre 1-7 zile (depinde de artizan si complexitatea designului), după care veți primi încă un email de confirmând preluarea pachetului de către serviciul poștal sau curier.. Livrarea durează între 3-7 zile lucrătoare. În email-ul de confirmare, veți primi și un număr de tracking. Artizanro oferă livrare doar în România.

Retur:

Noi selectăm produse HANDMADE de o calitate superioară care sperăm să vă placă, dar în caz contrar oferim și posibilitatea de returnare. Produsele se pot returna pana în 15 zile dela livrarea pachetului dacă sunt în condiție originala, nepurtate, neuzate, cu etichetă, și în cutia originală. Produsele returnate vor fi rambursate total.

Pentru a iniția returnarea, trimiteți un mesaj la hello@artisan-row.com. Mesajul trebuie sa conțină numărul de comandă, și numele  produselor pentru retur. Veți primi apoi un răspuns în mai puțin de 5 zile cu instrucțiuni pentru retur.

Imediat ce primim pachetul de retur, vom inspecta produsele și vom confirma aprobarea returului prin email. Rambursarea se va face în mai puțin de 10 zile.