Despre Noi

Despre Noi

Artizanro promovează produse de artizanat româneşti, care combină design-ul modern cu producția autentică tradițională. Toate produsele noastre sunt confecționate în ediții limitate în ateliere meșteșugărești independente. Aici, artizanii români lucrează cu pasiune pentru a păstra și a transmite mai departe arta  pielariei românești. La Artizanro, noi luăm în serios cuvântul HANDMADE, acesta însemnând “Făcut de mănă și implicit de o calitate superioară”


Artizanii și Atelierele

Noi colaborăm cu diverși artizani  care continuă tradiția moștenita dela părinți și bunici. Atelierele lor evocă nostalgia vremurilor trecute, atunci când te strecori printre uneltele marcate de patina timpului, mesele de lucru din lemn masiv, mosoarele cu ațe colorate, și  baloturile de piele. Noi îi cunoaștem personal pe fiecare dintre artizani,  și toatearticolele sunt selectate individual pentru calitatea lor exceptională direct din ateliere. Fiecare produs este unicat, făcut bucată cu bucată. Poate dura până la 12 ore pentru a produce o singură geantă!


Echipa Noastră

Numele meu este Cristina David și gestionez Artizanro împreună cu mama mea Liana. Este un proiect de suflet al echipei mamă-fiică în încercarea ambițioasa de a încuraja și susține pielăria artizanală Handmade în România.Artisan Row, SRL (CUI: 38147360)
Bistrita, Romania